Baby Hangmat Natural Blauw kopen? | Travelbazaar
Baby Hangmat Natural Blauw
Afbeelding van Baby Hangmat Natural Blauw
Afbeelding van Baby Hangmat Natural Blauw
Afbeelding van Baby Hangmat Natural Blauw
Afbeelding van Baby Hangmat Natural Blauw
Afbeelding van Baby Hangmat Natural Blauw

Baby Hangmat Natural Blauw

€ 59,95

  • Altijd gratis bezorging

  • Thuis, maar toch een beetje op reis


Omschrijving

Hangmat voor baby's

In een babyhangmat ligt de baby extra lekker: omdat de rug van een baby nog niet helemaal recht is ondersteund de vorm van de hangmat de rug optimaal. Het zachtjes wiegen van de hangmat geeft de baby daarnaast rust en kalmte.

De babyhangmat is geproduceerd in Colombia en van uitmuntende kwaliteit. De hangmat wordt geleverd inclusief bijpassende opberg tas.

Veiligheid

Hang de babyhangmat op in de box of in de babykamer. Voor de veiligheid van de baby mag de babyhangmat nooit hoger dan 10-15 cm van de ondergrond hangen. Zorg daarnaast altijd voor een zachte ondergrond.

Meer ophangkoorden

Door extra ophangkoorden te gebruiken, spreiden onze Colombiaanse hangmatten makkelijker open. Het gewicht wordt ook beter verdeeld over de koorden, wat resulteert in een optimaal comfort.

Bovendien zijn de koorden niet bevestigd aan de hangmat, maar komen ze rechtstreeks uit de hangmat zelf. Dit heet "Cadejo". Zo krijgt de hangmat de unieke Colombiaanse look en is er tot 30% minder kans dat de koorden breken.

De beste materialen

Het doek van deze hangmat is gemaakt van 70% katoen en 30% polyester en is tot 20% dikker geweven.

Het katoen geeft in combinatie met de speciale weefmethode het zachte karakter aan deze Colombiaanse hangmat. Tegelijkertijd zorgen de polyestergarens ervoor dat het katoen niet te veel wordt uitgerekt.

Deze Colombiaanse hangmat kan een regenbuitje hebben. We adviseren altijd om de hangmat droog te houden als hij niet gebruikt wordt.

Specificaties

Brand Tropilex ®
Maximum capacity 30 kg
Canvas width 65 cm
Canvas length 100 cm
Total length 160 cm
Packaging size 19 x 13 x 13 cm
Country of origin Colombia
Matching plaid Beschikbaar (niet inbegrepen)
Storagebag true
Kleur Blauw
Soort Hangmat

Shop meer