Levering en verzending kopen? | Travelbazaar

Levering en verzending


Veel producten die worden aangeboden op Travelbazaar hebben wij op voorraad en worden vanuit huis verzonden, met uitzondering van canvassen en posters. Wij werken niet met warenhuizen en externe leveranciers. Het kan zijn dat een bestelling niet binnen een dag verstuurd kan worden. Wij hopen op je begrip en doen altijd ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Ons uitgangspunt is altijd dat bestellingen die voor 14.00 uur geplaatst zijn nog dezelfde dag worden verzonden. Het verpakken van producten doen wij op een zo duurzaam mogelijke manier. Wij maken enkel gebruik van opvulmateriaal dat eerder gebruikt is en kopen hiervoor zelf niets in. Zo hergebruiken wij materialen die anders weggegooid zouden worden. Dit betekent dat bestellingen niet altijd op dezelfde manier worden verpakt.

Voor de verzending zijn wij afhankelijk van externe partijen zoals PostNL. In het weekend en op maandag wordt geen post geleverd. Wanneer jij een bestelling plaatst op vrijdag of in het weekend zal jouw bestelling op dinsdag geleverd worden. Helaas leveren wij op dit moment enkel binnen Nederland. In de toekomst hopen wij dit uit te breiden naar België.

Wanneer mogelijk worden onze producten via brievenbuspost geleverd. Dit betekent dat jij niet thuis moet zijn wanneer jouw bestelling wordt geleverd.

Verzending op Travelbazaar is altijd GRATIS.

Canvassen & posters

Bovenstaande informatie heeft geen betrekking op bestellingen van canvassen en posters. Deze worden gedrukt en geleverd door een externe partij. De levertijd bedraagt gemiddeld 3 werkdagen. Echter zijn wij hier ook afhankelijk van derde partijen.

De Travelbazaar shop is een webwinkel door én voor echte reizigers.

Heb je andere vragen over de levering en verzending van jouw bestelling? Wij geven antwoord op de meest gestelde vragen in onze Shop FAQ.