Hangstoel Mexico Rainbow kopen? | Travelbazaar
Hangstoel Mexico Rainbow
Afbeelding van Hangstoel Mexico Rainbow
Afbeelding van Hangstoel Mexico Rainbow
Afbeelding van Hangstoel Mexico Rainbow

Hangstoel Mexico Rainbow

€ 109,95

  • Altijd gratis bezorging

  • Thuis, maar toch een beetje op reis


Omschrijving

De Mexicaanse hangstoel

De vele draden van de Mexicaanse hangstoel geven maximale ondersteuning aan het lichaam. In een Mexicaanse hangstoel zit je ongelooflijk lekker en zeer comfortabel.

De draden bij een Mexicaanse hangstoel zijn dikker dan bij de Mexicaanse hangmat. Dit omdat er minder draden gebruikt kunnen worden.

Ook bij de Mexicaanse hangstoel is de kans op het knappen van de dragen door de gebruikte samenstelling van het materiaal minimaal. Een mix van nylon en een klein beetje katoen zorgt voor zeer sterke en zachte draden.

Regenbui is geen probleem

Deze Mexicaanse hangstoel kan prima een regenbui doorstaan. We adviseren altijd om de Mexicaanse hangstoel droog te houden als deze niet gebruikt wordt.

Samenwerking met Indiase vrouwen coöperatie

Hoewel de naam 'Mexicaanse hangstoel' anders doet vermoeden komt deze hangstoel uit India. In een klein dorp in het zuiden van India zijn tientallen vrouwen bezig om onze Mexicaanse hangstoel te weven. Het weven is echt handwerk. De hangstoelen worden dan ook thuis door de vrouwen geweven. Het weven van één Mexicaanse hangstoel duurt 1 tot 2 dagen.

Omdat het weven thuis gebeurt, volgens hun eigen planning, zijn de werktijden flexibel en de werkomstandigheden beter dan in omliggende fabrieken of op de velden. Deze werkwijze maakt het mogelijk Mexicaanse hangstoelen te weven en tegelijkertijd te zorgen voor de kinderen.

We zijn dan ook trots dat we kunnen samenwerken met deze Indiase vrouwen coöperatie! Deze Mexicaanse hangstoel draagt direct bij aan de welvaart en toekomst van het Indiase gezin.

Specificaties

Brand Tropilex ®
Matching plaid Beschikbaar (niet inbegrepen)
Storagebag true
Spreaderbar true
Spreaderbar width 115 cm
Matching pillow Beschikbaar (niet inbegrepen)
Kleur Meerdere kleuren
Maximum capacity 200 kg
Country of origin Mexico
Total height 160 cm
Packaging size 115 x 10 x 10 cm
Canvas width 135 cm
Canvas length 115 cm
Soort Hangstoel

Shop meer