Wereldkaart behang in de mooiste prints en designs | Travelbazaar

182 artikelen  

Verwijder alle


In welke formaten is wereldkaart behang verkrijgbaar?

Het wereldkaart behang op Travelbazaar is verkrijgbaar in twee verschillende materialen, in twee verschillende formaten, namelijk;

  • Airtex behang 365x350 centimeter
  • Airtex behang 365x400 centimeter
  • Vinylbehang 365x350 centimeter
  • Vinylbehang 365x400 centimeter

Wat is Airtex behang?

Het wereldkaart behang van Airtex is een fijn geweven polyester doek waarop een PVC coating is aangebracht. De PVC Coating zorgt ervoor dat het behang een matte uitstraling geeft wat zorgt voor een authentieke look. Het grote voordeel aan Airtex behang is het feit dat de wereldkaart wordt geleverd in één geheel en dus niet in verschillende rollen of banen. Dit betekent dat het wereldkaart behang naadloos op de muur zichtbaar is en in één geheel geplakt kan worden.

Welke lijm gebruiken voor Airtex behang?

Voor het aanbrengen van Airtex behang kun je gewone behanglijm naar keuze gebruiken welke niet wordt meegeleverd. Voor het aanbrengen is het belangrijk dat je allereerst de muur volledig insmeert met het behangplaksel. Hierna begin je in de bovenste linkerhoek met het aanbrengen van het wereldkaart behang. Om ervoor te zorgen dat er geen hobbels en bobbels zichtbaar zijn is het belangrijk dat je tijdens het aanbrengen het behang goed blijft strak strijken.

Wat is Vinylbehang?

Maar wat is dan Vinylbehang? En nog belangrijker: “Wat is het verschil tussen Airtex behang en Vinylbehang?” Vinylbehang is een behangsoort waarbij de bovenste toplaag bestaat uit vinyl. Het grootste verschil tussen Airtex behang en vinylbehang is dat vinylbehang vanwege haar vinyl toplaag uitstekend geschikt is voor ruimtes zoals de keuken. Vanwege de toplaag is het wereldkaart behang namelijk goed en gemakkelijk schoon en droog te maken.

Welke lijm gebruiken voor Vinylbehang?

Ook voor het aanbrengen van vinylbehang kun je gebruik maken van gewoon behanglijm welke niet wordt meegeleverd. Bij het aanbrengen van Vinylbehang is het echter belangrijk dat niet de muur, maar juist het behang wordt ingesmeerd met behanglijm. Nadat je dit hebt gedaan kun je vanaf bovenaan de muur beginnen met het aanbrengen van het behang. Ook hierbij is het belangrijk dat je het behang goed glad blijft strijken tijdens het aanbrengen.

Meer Wereldkaarten

Naast wereldkaart behang vind je hier ook de volgende wereldkaarten: