Shampoo Bar Kaneel
Shampoo Bar Kaneel

Shampoo Bar Kaneel

€ 10,50

  • Altijd gratis bezorging

  • Thuis, maar toch een beetje op reis


Omschrijving

Met een shampoo bar kun je gemiddeld 80 tot 90 keer je haar wassen. Dit staat gelijk aan het gebruik van 3 (plastic) flessen shampoo. De shampoo bar is een milieuvriendelijk product, zonder plastic. Een shampoo bar is niet alleen ideaal voor thuis, maar ook om mee te nemen op reis. De bar is niet vloeibaar en kan daarom zonder problemen meegenomen worden als handbagage. De shampoo bar kan na gebruik het beste bewaard worden op een droge plek, bijvoorbeeld in ons handige Shampoo Bar zakje.

Waarom de Shampoo Bar Kaneel?

De Shampoo Bar Kaneel stimuleert de circulatie van de hoofdhuid en is perfect voor iedereen met een geïrriteerde hoofdhuid. De essentiële oliën uit het kaneelblad werken uitstekend voor een goed herstel van de haarzakjes op je hoofd.

Hoe gebruik ik een Shampoo Bar?

Met een shampoo bar kun je op een aantal manieren je haren wassen. Zorg dat je handen nat zijn en wrijf de shampoo bar tussen je handen zodat dit gaat schuimen. Ga vervolgens met je handen door je haren wrijf de shampoo zorgvuldig door je natte haren. Spoel je haren na het wassen grondig uit. Een andere optie is je haren direct wassen met de shampoo bar. Ga met de shampoo bar door je haren en wrijf de shampoo uit. Was hierna je haren grondig uit.


Ook verkrijgbaar in:

  • Gewicht: 55 gram
  • Afmetingen: 7 x 7 x 2.5 cm

Specificaties

Voorraad nul FALSE
Hoofdcategorie Shampoo Bars
Collectie Shampoo Bars

Shop meer