Shampoo Bar Zeewier
Shampoo Bar Zeewier

Shampoo Bar Zeewier

€ 10,50

 • Altijd gratis bezorging

 • Thuis, maar toch een beetje op reis


Omschrijving

Met een shampoo bar kun je gemiddeld 80 keer je haar wassen. Dit staat gelijk aan het gebruik van 3 (plastic) flessen shampoo. De shampoo bar is een milieuvriendelijk product, zonder plastic. Een shampoo bar is niet alleen ideaal voor thuis, maar ook om mee te nemen op reis. De bar is niet vloeibaar en kan daarom zonder problemen meegenomen worden als handbagage. De shampoo bar kan na gebruik het beste bewaard worden op een droge plek, bijvoorbeeld in een shampoo bar zakje

Wat zijn de voordelen van de Zeewier Shampoo Bar?

De Zeewier Shampoo Bar zorgt ervoor dat je haar weer gaat stralen en verzorgd je haar tot in de puntjes. De zeewier in de shampoo bar zorgt voor een 'beachy look'. Zelfs in de winter.

Hoe gebruik ik een Shampoo Bar?

Met een shampoo bar kun je op een aantal manieren je haren wassen. Zorg dat je handen nat zijn en wrijf de shampoo bar tussen je handen zodat dit gaat schuimen. Ga vervolgens met je handen door je haren wrijf de shampoo zorgvuldig door je natte haren. Spoel je haren na het wassen grondig uit. Een andere optie is je haren direct wassen met de shampoo bar. Ga met de shampoo bar door je haren en wrijf de shampoo uit. Was hierna je haren grondig uit.


Ook verkrijgbaar:

  Specificaties

  Voorraad nul true
  Hoofdcategorie Shampoo Bars
  Collectie Shampoo Bars

  Shop meer