Shampoo bars voor ieder haartype | Travelbazaar.nl

9 artikelen  lijk aan drie plastic flessen shampoo en gaat gemiddeld 90 wasbeurten mee. Doordat één shampoo bar zolang meegaat ben je zelfs al snel voordeliger uit dan bij het gebruik van reguliere shampoo's. Voor ieder haartype is er een optimale shampoo bar beschikbaar. Wegens het compacte formaat en het feit dat een shampoo bar niet vloeibaar is, kun je je jouw shampoo bar gemakkelijk meenemen op reis. Een shampoo bar mag namelijk wél vervoerd worden in je handbagage. Zo hoef je voor je volgende vakantie maar één shampoo bar in te pakken. Om je bar zo veilig mogelijk te vervoeren verkopen we ook handige, duurzame shampoo bar zakjes.

Hoe vaak kan ik mijn haar wassen met één shampoobar?

Met één shampoobar kun je gemiddeld negentig keer je haren wassen. Dit staat gelijk aan drie plastic flessen shampoo.

Waar kan ik mijn shampoobar het beste in opbergen?

Het is belangrijk dat je shampoo bar na gebruik goed kan drogen. Het beste kun je daarom je shampoo bar opbergen in een klein bakje dat afgesloten kan worden. Ook handig - en een stuk lichter - zijn onze shampoo bar zakjes.

Kan een shampoo bar mee in mijn handbagage tijdens het vliegen?

Ja! Een shampoo bar is niet vloeibaar en daarom kun je deze zonder problemen meenemen in je handbagage tijdens het vliegen. Dit is meteen één van de redenen dat een shampoo bar zo ideaal is voor iedereen die regelmatig vliegt/reist.

Alle shampoobars worden gratis verzonden.