Shampoo Bar Rozemarijn
Shampoo Bar Rozemarijn

Shampoo Bar Rozemarijn

€ 10,50

  • Altijd gratis bezorging

  • Thuis, maar toch een beetje op reis


Omschrijving

Met een shampoo bar kun je gemiddeld 80 tot 90 keer je haar wassen. Dit staat gelijk aan het gebruik van 3 (plastic) flessen shampoo. De shampoo bar is een milieuvriendelijk product, zonder plastic. Een shampoo bar is niet alleen ideaal voor thuis, maar ook om mee te nemen op reis. De bar is niet vloeibaar en kan daarom zonder problemen meegenomen worden als handbagage. De shampoo bar kan na gebruik het beste bewaard worden op een droge plek, bijvoorbeeld in ons handige Shampoo Bar zakje.

Waarom de Shampoo Bar Rozemarijn?

De Shampoo Bar Rozemarijn is heerlijk rustgevend onder de douche en kalmeert de hoofdhuid. De fijne geur zorgt voor een goed gevoel. Deze shampoo bar zorgt ervoor dat je haar heerlijk ruikt en werkt voedend en herstellend. De shampoo bar Rozemarijn is geschikt voor normaal tot droog haar en voor iedereen die last heeft van roos.

Hoe gebruik ik een Shampoo Bar?

Met een shampoo bar kun je op een aantal manieren je haren wassen. Zorg dat je handen nat zijn en wrijf de shampoo bar tussen je handen zodat dit gaat schuimen. Ga vervolgens met je handen door je haren wrijf de shampoo zorgvuldig door je natte haren. Spoel je haren na het wassen grondig uit. Een andere optie is je haren direct wassen met de shampoo bar. Ga met de shampoo bar door je haren en wrijf de shampoo uit. Was hierna je haren grondig uit.

Ook verkrijgbaar in:

  • Gewicht: 55 gram
  • Afmetingen: 7 x 7 x 2.5 cm

Specificaties

Voorraad nul true
Hoofdcategorie Shampoo Bars
Collectie Shampoo Bars

Shop meer